Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Προβλήματα στα Windows 8

Η Microsoft επιβεβαίωσε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, όταν  χρήστες προσπάθησαν να αγοράσουν το κλειδί ...αναβάθμισης των Windows 8 μέσω PayPal.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ορισμένοι από τους καταναλωτές αντιμετώπισαν πρόβλημα και όσοι από αυτούς επηρεάστηκαν να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία υποστήριξης.

Οι αγοραστές διαμαρτυρήθηκαν στο φόρουμ υποστήριξης της Microsoft γράφοντας ότι, μετά την πληρωμή η υπηρεσία Βοήθειας Αναβάθμισης των Windows 8 διεκόπη και ενώ τους χρέωσε κανονικά δεν έλαβαν ποτέ το κλειδί προϊόντος του λογισμικού.


Ορισμένοι χρήστες μάλιστα αναφέρουν ότι δεν υπήρχε ουσιαστική βοήθεια από τη Microsoft διότι δεν είχαν στοιχεία της συναλλαγής, οπότε αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν με την Paypal για να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Η Microsoft από την πλευρά της υποστηρίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι ευρέως διαδεδομένο και συνιστάται στους ενδιαφερομένους να επικοινωνήσουν με τους φορείς υποστήριξης, ώστε να πάρουν τα χρήματα τους πίσω ή να τους αποσταλεί εκ νέου το κλειδί προϊόντος των Windows 8.


Πηγή: secnews.gr

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου