Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τι είναι ο Neo στην διαφήμιση που παίζει συνεχώς; Η αποκάλυψη εδώ

Επειδή είμαι σίγουρος όλοι έχετε την απορία τι είναι αυτός ο Neo που παίζει συνεχώς στις διαφημίσεις στην τηλεόραση σήμερα θα σας αποκαλύψω ακριβώς τι είναι.


Αν κάποιος δεν γνωρίζει τι είναι το Bitcoin να σας πω με λίγα λόγια.

Bitcoin: το λογισμικό ανοιχτού κώδικα που αποτελεί τη βάση του δικτύου (B κεφαλαίο)

bitcoins: οι μονάδες συναλλαγής πληροφοριών του λογισμικού (b μικρό)

Block: Ομάδα συναλλαγών που έχουν υποβληθεί στο δίκτυο για επιβεβαίωση εγκυρότητας

Blockchain: Η αλυσίδα των επιβεβαιωμένων ομάδων συναλλαγών που ξεκινά από την πρώτη, έως την πιο πρόσφατη έγκυρη ομάδα.

Το λογισμικό
Το μπίτκοϊν (Bitcoin) αποτελεί στη βάση του ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα (open source protocol). Κατά συνέπεια, ο πηγαίος κώδικας του λογισμικού είναι δημόσιος και διαθέσιμος σε όποιον επιθυμεί να ελέγξει τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του. Η ανωτέρω αρχή επιτρέπει σε οιονδήποτε την ελεύθερη και δωρεάν αντιγραφή και ανάπτυξη δικού του λογισμικού βασισμένου στο υπάρχον.

Το λογισμικό αποτελεί μία μέθοδο για την επίτευξη των παρακάτω κύριων στόχων:
1) Θέσπιση κριτηρίων παραγωγής και συναλλαγής των ανταλλάξιμων μονάδων του λογισμικού (bitcoins),

2) Διατήρηση των πληροφοριών ιδιοκτησίας των μονάδων των bitcoin που έχουν ήδη παραχθεί,

3) Δυναμική επιβεβαίωση της εγκυρότητας των παραπάνω, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης κεντρικής οντότητας ελέγχου, πιστοποίησης ή διακρίβωσης.

Η χρήση του λογισμικού είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε όλες τις χώρες του κόσμου, εφόσον υπάρχει σύνδεση στο internet. Η βασική λειτουργία του λογισμικού έγκειται στην εκτέλεση συναλλαγών bitcoins και την αναμετάδοση πληροφοριών ανάμεσα σε κόμβους και την επιβεβαίωση της εγκυρότητάς τους για το υπόλοιπο δίκτυο. Καθώς το λογισμικό είναι ανοιχτού κώδικα, δύνανται να υπάρχουν πάρα πολύ διαφορετικές εκδόσεις και εκδοχές του. Στην ουσία, ο καθένας θα μπορούσε με τις κατάλληλες ικανότητες να δημιουργήσει ένα αντίστοιχο δίκτυο, αντιγράφοντας σε μεγάλο βαθμό το λογισμικό του Bitcoin, προσθέτοντας ή διαφοροποιώντας με ότι κανόνες επιθυμεί. Κατά αυτήν την έννοια, τα συστατικά στοιχεία του λογισμικού, έχουν δημιουργηθεί συναινετικά από προγραμματιστές, ενσωματώνοντας καινοτομίες διαθέσιμες από άλλα λογισμικά ανοιχτού κώδικα, αλλά και νέα στοιχεία που δεν είχαν εμφανιστεί πριν.

Πάμε τώρα στον Neo



Ο Neo λοιπόν είναι εταιρεία συναλλαγών Bitcoin. Έρχεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λευκωσία για να μας προσφέρει Bitcoin συναλλαγές και την δυνατότητα να κάνουμε επενδύσεις στο νόμισμα αυτό.
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου