Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι πωλήσεις των smartphones ξεπέρασαν το 1δισ. το 2013

Οι ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις των smartphones, για πρώτη φορά ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο - συγκεκριμένα έφθασαν τα 1.004 εκατομμύρια συσκευές- το 2013, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών IDC. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 38,4% σε σχέση με το 2012.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τα οφέλη από τις μεταλλαγμένες βυσινί ντομάτες

Ένα βήμα πιο κοντά στο τραπέζι των καταναλωτών ήλθαν οι μεταλλαγμένες ντομάτες βυσινί χρώματος, οι οποίες έχουν τροποποιηθεί γενετικά με σκοπό να είναι πιο υγιεινές χάρη στο σκούρο χρώμα τους, που προσφέρει οφέλη ανάλογα των βατόμουρων και άλλων ειδών μούρων.

Η "έξυπνη" τηλεόραση σε παρακολουθεί

Αποδεικνύεται ότι η έξυπνη τηλεόρασή σας, μπορεί να κρατά κρυφό αρχείο από τα κανάλια που παρακολουθείτε, και όταν αλλάζετε κανάλι, να στέλνει τα αρχεία στην Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, ώστε να σας στέλνει σχετικές διαφημίσεις.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Aπίστευτο γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών.doc

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως… το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.