Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Μπορείς να τσεκάρεις ποιος βλέπει το προφίλ σου στο fb;

Λίγο ή πολύ, όλοι αναρωτιόμαστε ποιος μπορεί να κοιτάει το Facebook προφίλ μας. Για παράδειγμα, στο Κοινωνικό Δίκτυο LinkedIn υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή, η οποία είναι περιορισμένη για τους free users και ολοκληρωμένη για τους paid users. Αν ξέραμε λοιπόν ότι ένας χρήστης κοιτάει καθημερινά το προφίλ μας, τότε θα βγάζαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το χρήστη αυτό.

Οι Ιάπωνες δημιούργησαν σπέρμα για πρώτη φορά

Οι άνδρες που έχουν αδύναμο σπέρμα για τεκνοποίηση πλέον μπορούν να ελπίζουν ότι στο μέλλον θα έχουν στη διάθεσή τους νέα «όπλα», καθώς Ιάπωνες επιστήμονες κατάφεραν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν στο εργαστήριο σπέρμα ενός θηλαστικού, συγκεκριμένα ποντικιού. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, καθώς κάτι τέτοιο μέχρι τώρα θεωρούνταν αδύνατο. Οι βιολόγοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν σπέρμα έξω από το σώμα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, χωρίς όμως επιτυχία.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πως είναι στην πραγματικότητα σήμερα το λιβάδι των WINDOWS XP;

Ένα από τα πλέον διάσημα και χρησιμοποιημένα...wallpaper σε επιφάνειες εργασίας υπολογιστών είναι το περίφημο «Bliss» το βασικό θέμα των Windows XP.
Ένα καταπράσινο λιβάδι και ένας ολογάλανος ουρανός συνέθεταν ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό τοπίο. Η επιτυχία αυτού του wallpaper ήταν τέτοια που αν βάλετε ακόμα και σήμερα στο google τη λέξη Bliss θα το δείτε πρώτο στα αποτελέσματα.